Kundvagnen laddas  

Biofood Japansk Shoyu Sojasås 250ml

UTGÅTT

 Tillfälligt slut.
 Fri frakt från 499 kr
69 kr
JämförprisJfr-pris 276 kr/l

Beskrivning

Shoyu är en mild japansk sojasås som fermenterats och lagrats på fat. Shoyo kan med fördel användas som bordsås, krydda för sushi, soppor, såser och grönsaksrätter. Det som skiljer shoyu från kusinen tamari är att den har en rundare, mildare smak och innehåller gluten.

Vatten, SOJAbönor*, VETE*, havssalt, koji (Aspergillus oryzae). *Ekologiskt certifierad råvara. - Energi kJ/kcal: 264/62, Fett (g): 0,1, varav mättat (g): 0,0, varav enkelomättat (g): , varav fleromättat (g): , Kolhydrater (g): 6,2, varav sockerarter (g): 0,0, Fiber (g): , Protein (g): 8,8, Salt (g): 12,0


Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.

Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.

Läs mer i vår recensionspolicy.

Inget här nu

EAN:
7330137073770
Varumärke:
Biofood
Kategori:
Smaksättare > Fond & Soja
Världens Smaker > Asien > Japan
Överkänslighet & Allergi > Glutenfritt
Klassificering:
Livsmedel
Egenskaper:
Ekologiskt
Förpackningsstorlek:
250 ml
Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts
till i din varukorg.