Skedvi Bröd Surdeg & Korn 235g
UTGÅTT
Skickas från oss idag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Skedvi Bröd Surdeg & Korn har den karaktäristiska smaken av surdeg och är något mörkare i både utseende och smak än Skedvis andra brödsorter.
Ett par år efter bageriets start var det dags för en ny medlem i Skedvi Bröd-familjen. Resultatet efter en lång och spännande period av provbak och provsmak blev det halvmåneformade brödet Surdeg och Korn, ett sprödare bröd med en karakteristiskt syrlig och härligt kulinarisk smak. De halvmåneformade paketen uppskattas av många och har blivit en knäckebrödsfavorit att lägga till föregångarna Originalet och Extragräddat.
Allra oftast är brödet perfekt krispigt, men under fuktiga perioder på året kan det hända att brödet blir segt. Det kan till och med vara det redan när du köper det. Men det är lätt att fixa! Sätt ugnen på 50 - 80 grader. Lägg in brödet. Sätt en träslev med skaftet emellan i ugnsluckan (för att låta fukten komma ut). Låt brödet torka i några timmar. Vips – det blir torrt och knaprigt igen!
Fullkornsmjöl av RÅG, KORNmjöl, surdeg av RÅG, vatten, jäst, maltmjöl av KORN, salt.
Förvaring/Hantering: Förvaras torrt och mörkt.
Näringsdeklaration per 100g:
Energi (kcal) 358
Energi (kJ) 1498
Fett 2,8
– varav mättat 0,3
Kolhydrater 66
– varav sockerarter 2,4
Protein 9,5
Salt 3,3
Näringsvärde per 100 g
energi: | 358,00 kJ | |
fett: | 2,80 g | |
- varav mättat fett: | 0,30 g | |
kolhydrat: | 66,00 g | |
- varav sockerarter: | 2,40 g | |
salt: | 3,30 g | |
protein: | 9,50 g |
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
till i din varukorg.