Odense Chokladknappar Ljusa 150g
UTGÅTT
Skickas från oss idag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Odenses ljusa chokladknappar smälter på ett klick. Med Odenses ljusa chokladknappar är det också väldigt lätt att dosera.
Förpackningen är praktiskt återförslutningsbar.
SÅ TEMPERERAS CHOKLADEN Koka upp 1 liter vatten. Tag av kastrullen från spisen och sätt i en skål, lägg i 2/3 av chokladen och låt smälta (45-50°C). Tag upp skålen från vattenbadet och tillsätt den sista 1/3 av chokladen under omrörning. När allt smält samman (30°C) är chokladen klar att användas.
Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, kakaomassa, vasslepulver (MJÖLK), emulgeringsmedel (E322 (veg.)), vaniljextrakt. Minst 37% kakao.
Allergener
Allergentyp
Innehåller: Mjölk.
Näringsinformation per 100 g
Energi 553 kcal, 2315 kJ
Fett 36 g
Varav mättat fett 22 g
Kolhydrat 51 g
Varav sockerarter 50 g
Protein 6.3 g
Salt 0.17 g
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
till i din varukorg.