Odense Chokladknappar Ljusa 150g
UTGÅTT
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Odenses ljusa chokladknappar smälter på ett klick. Med Odenses ljusa chokladknappar är det också väldigt lätt att dosera.
Förpackningen är praktiskt återförslutningsbar.
Användning
SÅ TEMPERERAS CHOKLADEN Koka upp 1 liter vatten. Tag av kastrullen från spisen och sätt i en skål, lägg i 2/3 av chokladen och låt smälta (45-50°C). Tag upp skålen från vattenbadet och tillsätt den sista 1/3 av chokladen under omrörning. När allt smält samman (30°C) är chokladen klar att användas.
Innehåll
INGREDIENSER: Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, kakaomassa, vasslepulver (MJÖLK), emulgeringsmedel (SOJALECITIN), vaniljextrakt. Minst 37% kakao.
Betyg
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Frågor & svar
Inget här nu
Produktfakta
Prishistorik

till i din varukorg.