Sakura Japansk Soja Glutenfri & Låg Salthalt 150ml
UTGÅTT
Skickas från oss idag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Sakura Japansk Soja är naturligt glutenfri och har naturligt låg salthalt. Den är från första pressningen och har en aromatisk och mild sälta trots att den har låg salthalt på 9,6%.
Sakura Japansk Soja är producerad med GMO-fria ingredienser och naturligt fermenterad under 6 månader. Istället för att använda vetemjöl använder Sakura lokalt odlat majsmjöl vilket gör den naturligt glutenfri.
Ljus soja används traditionellt till sushi, skaldjur, soppor med fisk och till dippsåser, men Sakura menar att deras japanska soja i princip passar till alla recept oavsett om instruktionerna skriver mörk eller ljus soja.
vatten, SOJABÖNOR, majsmjöl, salt (9,6%), sockerkulör och kaliumsorbat.
Näringsvärde per 100 g
energi: | 105,00 kJ | |
fett: | 0,00 g | |
- varav mättat fett: | 0,00 g | |
kolhydrat: | 2,30 g | |
- varav sockerarter: | 2,00 g | |
salt: | 9,60 g | |
protein: | 3,60 g |
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
Världens Smaker > Asien
Världens Smaker > Asien > Japan
Överkänslighet & Allergi > Fritt från Gluten
till i din varukorg.