Pasta Jesce Conchiglioni 500g
UTGÅTT
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Conchiglioni från Pasta Jesce är en snäckformad pasta med räfflad utsida och slät “kopp”. Bronsvalsad och långsam torkningsprocess. Conchiglioni har ursprung från Kampaninen och är idag uppskattad och spridd i hela Italien. Används oftast för att göra fyllda snäckor! Den klassiska varianten är att fylla pastan med en spenat- och ricottablandning och baka med tomatsås. Men för en extra twist – koka Conchiglioni i fyra minuter och fyll med en blandning av Gorgonzola, ricotta och valnötter. Lägg sedan de fyllda skalen ovanpå ett lager av rostad röd paprikasås i en form och grädda tills de bubblar.
Utöver i ugn och fyllda, är de mycket goda med såser på fisk eller kött. Eller varför inte prova färska och vårliga såser med mozzarella och färska tomater och basilika.
Durumvetemjöl, vatten. Kan innehålla spår av: soja, senap, mollusker/blötdjur.
Näringsvärde per 100 g:
Energi: 1494 kJ / 352 kcal ; Fett: 1,6 g – varav mättade fettsyror: 0,4 g ; Kolhydrater: 73,0 g – varav sockerarter: 2,1 g ; Protein: 14,0 g ; Salt: 0,01 g
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu

till i din varukorg.