Di Marco Pinsa Romana Glutenfri 250g
UTGÅTT
Skickas från oss idag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Pinsa Romana glutenfri, bakas enligt ett välbevarat recept från Di Marco baserat på majsstärkelse. Resultatet är en pinsa av hög kvalitet med krispig yta och mjukt inre som behåller sin krispighet långt efter bakning.
Tillagning av förbakad pinsabotten: lägg till önskad topping på pinsabotten och grädda i förvärmd ugn på 250 °C i ca. 5 min.
- Fri från gluten och laktos.
- Vegansk.
Vatten, majsstärkelse, extra jungfruolivolja, solrosolja, maltodextrin, ärtprotein, quinoamjöl, torkad surdeg av ris, vegetabiliska fibrer (från betor och psyllium), hydroxipropylmetylcellulosa, potatisstärkelse, salt, jäst (S.Cerevisiae), konserveringsmedel: sorbinsyra (E200). Öppnad förpackning förvaras kylt och används inom 2 dygn.
Näringsvärde:
Energi (Kj/100g) 967
Energi (Kcal/100g) 230
Fett 5,9
Varav mättade fettsyror 0,7
Kolhydrat 37,3
Varav sockerarter 0,4
Protein 3
Salt 0,98
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
Bröd, Fikabröd & Kex > Bröd & Knäckebröd
Världens Smaker > Italien
Överkänslighet & Allergi > Fritt från Gluten
Överkänslighet & Allergi > Fritt från Laktos
till i din varukorg.