Di Marco Pinsa Romana Glutenfri 250g
UTGÅTT
med kort datum så långt lagret räcker
Beskrivning
Sänkt pris pga kort datum. Bäst före-datum 2025-05-31. Gäller så långt lagret räcker.
Pinsa Romana glutenfri, bakas enligt ett välbevarat recept från Di Marco baserat på majsstärkelse. Resultatet är en pinsa av hög kvalitet med krispig yta och mjukt inre som behåller sin krispighet långt efter bakning.
Tillagning av förbakad pinsabotten: lägg till önskad topping på pinsabotten och grädda i förvärmd ugn på 250°C i ca. 5 min.
- Fri från gluten och laktos.
- Vegansk.
- Observera att denna produkt har naturligt kortare hållbarhet.
Vatten, majsstärkelse, extra jungfruolivolja, solrosolja, maltodextrin, ärtprotein, quinoamjöl, torkad surdeg av ris, vegetabiliska fibrer (från betor och psyllium), hydroxipropylmetylcellulosa, potatisstärkelse, salt, jäst (S.Cerevisiae), konserveringsmedel: sorbinsyra (E200). Öppnad förpackning förvaras kylt och används inom 2 dygn.
Näringsvärde per 100g
Energi (Kj/100g) 967
Energi (Kcal/100g) 230
Fett 5,9
Varav mättade fettsyror 0,7
Kolhydrat 37,3
Varav sockerarter 0,4
Protein 3
Salt 0,98
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
- EAN:
- 8052862040078
- Varumärke:
- Di Marco
- Kategori:
- Bakning > Bakmix, Deg & Tårtbotten
Bröd, Fikabröd & Kex > Bröd & Knäckebröd
Världens Smaker > Italien
Överkänslighet & Allergi > Glutenfritt
Överkänslighet & Allergi > Laktosfritt - Bäst före-datum:
- 2025-05-31
- Klassificering:
- Livsmedel
- Egenskaper:
- Vegan
- Förpackningsstorlek:
- 250 g

till i din varukorg.