Di Marco Pinsa Romana Classic 230g
UTGÅTT
Beskrivning
Di Marco’s Originale Pinsa Romana, bakas enligt ett välbevarat och hemligt recept på vetemjöl, sojamjöl, rismjöl och surdeg som får jäsa i 72 timmar innan den förgräddas. Resultatet är en pinsa med krispig yta och luftigt inre som behåller sin krispighet långt efter bakning. Skaparen av originalet, Di Marco, leder fortfarande pinsa-marknaden.
Tillagning av förbakad pinsabotten: lägg till önskad topping på pinsabotten och grädda i förvärmd ugn på 240°C i 5-8 min.
- Vegansk & fri från GMO.
- Observera att denna produkt har naturligt kortare hållbarhet.
VETEmjöl, vatten, torkad VETEsurdeg, rismjöl, SOJAmjöl, extra jungfruolivolja, solrosolja, salt, jäst, konserveringsmedel: sorbinsyra (E200).
Kan innehålla spår av senap. Öppnad förpackning förvaras kylt och används inom 1 dygn.
Allergentyp
Spår av SENAP, spannmål som innehåller GLUTEN, SOJABÖNOR och produkter baserade på SOJA.
Näringsvärde per 100g
Energi (Kj/100g) 972
Energi (Kcal/100g) 230
Fett 2,4
Varav mättade fettsyror 0,4
Kolhydrat 41
Varav sockerarter 2,6
Protein 10,2
Salt 0,47
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
- EAN:
- 8058640072972
- Varumärke:
- Di Marco
- Kategori:
- Bakning > Bakmix, Deg & Tårtbotten
Bröd, Fikabröd & Kex > Bröd & Knäckebröd
Världens Smaker > Italien - Bäst före-datum:
- 2025-05-04
- Klassificering:
- Livsmedel
- Egenskaper:
- Vegan
- Förpackningsstorlek:
- 230 g

till i din varukorg.