Kundvagnen laddas  

Di Marco Pinsa Romana Classic 230g

UTGÅTT

 Tillfälligt slut.
 Fri frakt från 499 kr
49 kr
JämförprisJfr-pris 213,04 kr/kg

Beskrivning

Di Marco’s Originale Pinsa Romana, bakas enligt ett välbevarat och hemligt recept på vetemjöl, sojamjöl, rismjöl och surdeg som får jäsa i 72 timmar innan den förgräddas. Resultatet är en pinsa med krispig yta och luftigt inre som behåller sin krispighet långt efter bakning. Skaparen av originalet, Di Marco, leder fortfarande pinsa-marknaden.

Tillagning av förbakad pinsabotten: lägg till önskad topping på pinsabotten och grädda i förvärmd ugn på 240°C i 5-8 min.

  • Vegansk & fri från GMO.
  • Observera att denna produkt har naturligt kortare hållbarhet.

VETEmjöl, vatten, torkad VETEsurdeg, rismjöl, SOJAmjöl, extra jungfruolivolja, solrosolja, salt, jäst, konserveringsmedel: sorbinsyra (E200).



Kan innehålla spår av senap. Öppnad förpackning förvaras kylt och används inom 1 dygn. 



Allergentyp

Spår av SENAP, spannmål som innehåller GLUTEN, SOJABÖNOR och produkter baserade på SOJA.



Näringsvärde per 100g

Energi (Kj/100g)    972

Energi (Kcal/100g)    230

Fett    2,4

Varav mättade fettsyror    0,4

Kolhydrat    41

Varav sockerarter    2,6

Protein    10,2

Salt    0,47


Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.

Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.

Läs mer i vår recensionspolicy.

Inget här nu

EAN:
8058640072972
Varumärke:
Di Marco
Kategori:
Bakning > Bakmix, Deg & Tårtbotten
Bröd, Fikabröd & Kex > Bröd & Knäckebröd
Världens Smaker > Italien
Klassificering:
Livsmedel
Egenskaper:
Vegan
Förpackningsstorlek:
230 g
Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts
till i din varukorg.