Callipo Colatura di Alici Sardellextrakt 100ml
UTGÅTT
Skickas från oss idag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Colatura di Alici del Mar Mediterraneo är en exklusiv specialitet som framställs av ansjovis fiskad i Medelhavet. Under pressnings- och mognadsprocessen av ansjovisarna under salt, extraheras gradvis den vätska som stiger till ytan. Denna vätska genomgår sedan en naturlig koncentrationsprocess.
Resultatet är en produkt med en vacker bärnstensfärg och en distinkt, fyllig smak som bevarar den intensiva aromen från de saltade ansjovisarna. Colaturan används oftast som en smakrik sås till olika rätter. Det mest kända och traditionella sättet att använda den är i spaghetti aglio, olio e peperoncino, där colaturan ger en unik smak utan behov av ytterligare salt. Den passar även utmärkt till alla typer av fisk- och skaldjursrätter, samt kan användas för att smaksätta wokade grönsaker, tomater, ägg och oliver.
Upptäck den autentiska smaken av Medelhavet med Colatura di Alici och lyft dina rätter till nya höjder! Köp nu och njut av den äkta smaken från Medelhavet!
- Volym: 100ml
- Förpackning: Glasburk med droppfri doseringskork.
- Förvaras på en sval och torr plats.
Sardellextrakt, salt.
Näringsdeklaration per 100 ml
Energi: 274 kJ / 65 kcal
Fett: 0 g
varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 0 g
varav sockerarter: 0 g
Protein: 16 g
Salt: 25,7 g
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
till i din varukorg.