Kundvagnen laddas  

Schär Ciabatta Rustica 200 g

UTGÅTT

 Produkten har utgått ur sortimentet.
44 kr
JämförprisJfr-pris: 220 kr/kg
Beskrivning

Schär Ciabatta Rustica är en glutenfri flerkorns-ciabatta bakad med 14% naturlig surdeg, fullkornsris-, bovete- och hirsmjöl samt linfrön och solroskärnor. Frallorna har ett högt fiberinnehåll.

Den innovativa förpackningen i kombination med egenskaperna hos surdegen håller fullkornsciabattan saftigare längre. Grädda brödet i ugnen cirka 10 minuter. Kan ätas direkt eller frysas in.

Förpackningen innehåller 4 st frallor.

Fri från gluten, vete och laktos. Utan tillsats av mjölk, ägg & konserveringsmedel. Vegansk.

Denna produkt har fått Monash University Low FODMAP-programcertifiering.

Färdiggrädda i förvärmd ugn 200 grader i 5-7 minuter. Bröden är förgräddade.

Ingredienser: Majsstärkelse/maisstivelse, surdeg 14% (rismjöl, vatten/vann), vatten/vann, rismjöl, solrosfrö/solsikkekerner 7%, bovetemjöl/bokhvetemel/boghvedemel 5,5%, linfrö/hørfrø 5%, jäst/gær, vegetabiliska fibrer/vegetabilske fibre (psyllium, bambu), äppelextrakt/æble ekstrakt, risstärkelse/-stivelse, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel: hydroxipropylmetylcellulosa; solrosolja/solsikkeolie, rissirap/- sirup, fullkornsrismjöl/-mel, SOJAPROTEIN, hirsmjöl/-mel, extra jungfruolivolja,/ekstra jomfruolivenolie, havssalt/havsalt, syra/syre: citronsyra, vinsyra. Kan innehålla spår av LUPIN, SENAP och SESAM/Kan indeholde spor af LUPIN, SENNEP og SESAM.

Näringsvärde per 100 g: Energi, kJ 1193 Energi, kcal 285 Fett, g 9,4 varav mättat fett, g 1 Kolhydrat, g 38 varav sockerarter, g 4,6 Fiber, g 9,6 Protein, g 6,8 Salt, g (Na g*2,5) 0,92


Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.

Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.

Läs mer i vår recensionspolicy.

Inget här nu

EAN:
8008698003152
Varumärke:
Kategori:
Förpackningsstorlek:
200 g
Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts
till i din varukorg.