Pasta Jesce Orecchiette 500g
UTGÅTT
Beskrivning
I Apulien eller Puglia som regionen heter på italienska är Orecchiette den vanligaste pastaformen. Orecchiette är en traditionell italiensk pastaform som härstammar från regionen Apulien i södra Italien. Namnet “orecchiette” betyder “små öron” på italienska och formen på pastan liknar verkligen små öron eller små skålar. Orecchiette har en lång historia i Italien och har varit en populär pastasort i Apulien i flera århundraden.
Orecchiette används i många olika rätter, inklusive den klassiska pastarätten “orecchiette med broccoli rabe” som är en av de mest kända rätterna från Apulien. Andra vanliga ingredienser som används tillsammans med orecchiette inkluderar tomater, aubergine, zucchini, fisk, skaldjur och kött.
- Typ av pasta: Torkad Durumvetepasta.
- Karaktär: Bronsvalsad och långsam torkningsprocess.
- Servering: Det mest klassiska sättet att servera den öronformade (orecchio = öra) pastan är med Cime di rapa (broccolirybs).
Durumvetemjöl*, vatten. *Ursprungsland: Italien. Kan innehålla spår av: soja, senap, mollusker/blötdjur.
NÄRINGSDEKLARATION PER 100 g
Energi 1494 kJ / 352 kcal
Fett 1,6 g
- varav mättade fettsyror 0,4 g
Kolhydrater 73,0 g
- varav sockerarter 2,1 g
Protein 14,0 g
Salt 0,01 g
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
- EAN:
- 8033064960005
- Varumärke:
- Pasta Jesce
- Kategori:
- Pasta & Pastasås > Pasta
Världens Smaker > Italien - Klassificering:
- Livsmedel
- Förpackningsstorlek:
- 500 g

till i din varukorg.