Kundvagnen laddas  

Maison Brémond 13 Desserter från det Provensalska Julfirandet

 17 st i lager
 Skickas från oss nästa arbetsdag
 Fri frakt från 499 kr
695 kr
JämförprisJfr-pris 695 kr/st

För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.

Välj intervall Ingen prenumeration
Varje månad
Varannan månad
Varje kvartal

Beskrivning

SVART NOUGAT

Ingredienser: MANDLAR, lavendelhonung, socker, glukossirap, oblat (potatisstärkelse, vatten).



VIT NOUGAT

Ingredienser: MANDLAR, lavendelhonung, socker, ÄGGvita, glukossirap, oblat (potatisstärkelse, vatten), naturlig vaniljarom.



CALISSON

Ingredienser: kanderade frukter 41 % [frukter 54 % (melon 96 %, apelsin- och citronskal), glukos-fruktossirap, socker], MANDLAR 30 % (varav 30 % från Provence), socker, ÄGGvita, glukossirap, invertsockersirap, oblat (potatisstärkelse, solrosolja), naturliga aromer, bitterMANDEL-extrakt.



GIBASSIER MED KANDERADE FRUKTER

Ingredienser: VETEmjöl, SMÖR, kanderade frukter 15% (apelsinskal, körsbär, citronskal, ananas, glukossirap, vatten, rörsocker, koncentrerad citronjuice), socker, ÄGG, MANDELpulver, olivolja, naturlig arom, havssalt (fleur de sel).



KANDERAD MELON

Ingredienser: Cantaloup-melon 60 %, rörsocker, surhetsreglerande medel: citronsyra, arom, konserveringsmedel: svaveldioxid (SULFITER).



MINI-NAVETTE MED APELSINBLOMMA

Ingredienser: VETEmjöl, SMÖR, socker, ÄGG, extra jungfruolivolja, citronskal, naturlig apelsinblommarom 0,5 %, Camargue havssalt, apelsinblomblad 0,1 %.



KVITTENGELÉ

Ingredienser: kvittenmassa 50 %, socker, glukossirap, geleringsmedel: pektin, surhetsreglerande medel: citronsyra.



KLEMENTINGELÉ

Ingredienser: frukter 50 % (klementin 25 %, aprikosmassa 25 %), socker, glukossirap, geleringsmedel: pektin, koncentrerad citronjuice.



KANDERADE APELSINSKAL DOPPADE I MÖRK CHOKLAD

Ingredienser: kanderade apelsinskal 66 % (apelsinskal 52 %, socker, glukos-fruktossirap, dextros), mörk choklad 33 % (kakao: minst 65 %) (kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljpulver), kakaopulver, överdrag (gummi arabicum, shellack).



CALAMANDES MED CHOKLAD

Ingredienser: Vit choklad 45,5 % (kakao: minst 33 %) (socker, kakaosmör, MJÖLKpulver, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturlig vaniljpulver), MANDLAR 26,5 %, mjölkchoklad 16,5 % (kakao: minst 36 %) (socker, kakaosmör, MJÖLKpulver, ren kakaomassa, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturlig vaniljpulver), svart nougat 8,5 % [MANDLAR 64 %, honung av alla blommor från Provence IGP 16 %, socker, glukossirap, PISTAGENÖTTER, oblat (potatisstärkelse, vatten, solrosolja), emulgeringsmedel: solroslecitin], överdrag: gummi arabicum, shellack; naturlig vaniljarom.



GYLLENE RUSSIN

Ingredienser: russin, solrosolja (icke-hydrerad), konserveringsmedel: svaveldioxid (SULFITER).



HASSELNÖTTER – MANDLAR



Denna ask innehåller produkter som innehåller eller kan innehålla följande allergener: Spannmål (vete), Sesamfrön, Ägg, Mjölk (smör), Nötter (mandlar, hasselnötter samt eventuellt andra nötter), Sulfiter


Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.

Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.

Läs mer i vår recensionspolicy.

Inget här nu

Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts
till i din varukorg.