Populära länkar
Varumärken
Kategorier
Fabbri
Fabbri grundades 1971 av familjen Fabbri som fortfarande äger och driver företaget.
Under åren har verksamheten utvecklats från bageri till gastronomi med högkvalitativa specialiteter som färsk pasta och ost.
Tillverkningen av pastan börjar med durumvete av bästa kvalitet som knådas ihop med ägg till ett härligt smidig deg som får sin gula färg tack vare durumvetet och äggulorna. När det sedan är dags för pastan att kavlas och formas så går den genom bronsvalsar.
Bronsvalsar gör att ytan på pastan blir lite lätt ruggad, perfekt för att kunna absorbera både sås och smak bättre. Den här tillverkningsmetoden tar längre tid då det måste ske vid en viss temperatur och torkningstiden blir längre. Men det är det värt - smaka och känn skillnaden!
Läs mer
Dölj
Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts
till i din varukorg.
till i din varukorg.