Di Marco Pinsa Romana Classic 3x230g
UTGÅTT
Beskrivning
Di Marco's Originale Pinsa Romana, bakas enligt ett välbevarat recept på vetemjöl, sojamjöl, rismjöl och surdeg som får jäsa i 72 timmar innan den förgräddas. Resultatet är en pinsa med krispig yta och mjukt inre som behåller sin krispighet långt efter bakning. Skaparen av originalet, Di Marco, leder fortfarande pinsa-marknaden.
Tillagning av förbakad pinsabotten: lägg till önskad topping på pinsabotten och grädda i förvärmd ugn på 240 °C i 5-8 min.
- Här i 3-pack.
- Fri från GMO.
- Vegansk.
- Observera att Pinsa har kort hylltid.
VETEmjöl, vatten, torkad VETEsurdeg, rismjöl, SOJAmjöl, extra jungfruolivolja, solrosolja, salt, jäst, konserveringsmedel: sorbinsyra (E200). Kan innehålla spår av senap. Öppnad förpackning förvaras kylt och används inom 1 dygn.
Allergentyp: spår av senap, spannmål som innehåller gluten, sojabönor och produkter baserade på soja.
Näringsvärde:
Energi (Kj/100g) 972
Energi (Kcal/100g) 230
Fett 2,4
Varav mättade fettsyror 0,4
Kolhydrat 41
Varav sockerarter 2,6
Protein 10,2
Salt 0,47
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
Från samma varumärke
Relaterade varor
Andra köper även
till i din varukorg.