Chokladfabrikens Desserter
UTGÅTT
Beskrivning
Hur stor är en dessert? Hur varm är en ugn? Hur blir man en bra spontankonditor? Med hjälp av 45 recept delar Ellinor och Martin Isaksson på Chokladfabriken i Stockholm med sig av sina erfarenheter. Här finns moussen, pajen och sufflén, men också det lilla till kaffet och de älskade chokladbollarna. Till recepten serveras praktiska tips och oumbärliga dessertfakta. Om du tycker om choklad kan det här bli riktigt trevligt.
Författare: Annika Edestrand & Helena Ullstrand Foto: Helén PeTree Publishing
Innehåll
Chokladfabrikens bok om desserter med choklad.
Betyg
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Frågor & svar
Inget här nu
Produktfakta
Prishistorik
till i din varukorg.