Swebar Low Sugar Toffee Coconut 50 g
UTGÅTT
Beskrivning
Dalblads populära Swebar - men med reducerat sockerinnehåll!
Swebar Low Sugar Toffee Coconut är en proteinbar med krisp och ett lågt sockerinnehåll. En proteinbar kan tas efter träning. Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.
En Swebar Low Sugar innehåller max 1,5 g socker.
Kan användas av såväl elitidrottare som aktiva motionärer.
Innehåll
Ingredienser: Proteinblandning (MJÖLKPROTEIN/MELKEPROTEIN, kollagenhydrolysat, SOJAPROTEINISOLAT/SOYAPROTEINISOLAT), mjölkchoklad/melke-sjokolade (sötningsmedel/søtstoff (maltitol), kakaosmör/kakaosmør, HELMJÖLKSPULVER/MELKEPULVER AV HELMELK, kakaomassa, emulgeringsmedel (SOJALECITIN/SOYALECITIN), naturlig vaniljarom), karamellfyllning (15%) (fyllnadsmedel (polydextros), kondenserad MJÖLK/MELK, kakaosmör/kakaosmør, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), naturlig arom, vatten, salt, färgämne/fargestoff (sockerkulör/sukkerkulør)), sojakrisp (SOJAPROTEINISOLAT/SOYAPROTEINISOLAT, rismjöl/rismel, KORNMALTEXTRAKT/BYGGMALTEKSTRAKT, salt), fuktighetsbevarande medel (glycerol), vatten, kokosolja, kokosflingor/kokosflak (1,2%), arom, salt, emulgeringsmedel (mikrokristallin cellulosa), solrosolja/solsikkeolje, sötningsmedel/søtstoff (sukralos). Kan innehålla spår/spor av mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistagenöt/pistasjnøtt, makadamianöt, jordnöt/peanøtt och ägg/egg.
Näringsdeklaration
Näringsvärde per 100 g (50g)
energi: | 370,00 kcal | |
energi: | 1548,08 kJ | |
fett: | 16,00 g | |
- varav mättat fett: | 11,00 g | |
kolhydrat: | 28,00 g | |
- varav sockerarter: | 2,90 g | |
fiber: | 7,30 g | |
salt: | 0,60 g | |
protein: | 34,00 g |
Betyg
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Frågor & svar
Inget här nu
Produktfakta
Prishistorik
till i din varukorg.