Populära länkar


Varumärken

Alla varumärken

Kategorier

Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts till i din varukorg.

Swebar Fudge Crisp 55 g

 Fler än 100 st i lager
 Skickas från oss idag
 Gratis fraktalternativ
15 kr
ca-pris 22 kr
Jämförpris: 272,73 kr/kg
Köp Swebar Fudge Crisp 55 g

Köp & prenumerera

För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på "KÖP"-knappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.

Ingen prenumeration
Varje månad
Varannan månad
Varje kvartal
  • Beskrivning
  • Innehåll
  • Näringsdeklaration
Swebar Fudge Crisp är en proteinbar som passar bra att ta som återhämtning efter ett träningspass. Swebar innehåller Dalblads proteinblandning ”Three in one”, som bygger på tre olika proteinkällor där vassleprotein utgör grunden. Proteinkällan absorberas snabbt och når musklerna omedelbart och förser musklerna med aminosyror som behövs för reparation och uppbyggnad. 
 
Swebar innehåller kolhydrater i form av fruktos och glukos. Fruktosen ger en minimal påverkan på blodsockret samtidigt som den fyller upp dina glykogendepåer. Glukosen absorberas snabbt och laddar upp dina muskler med ny energi.
Ingredienser Vassleproteinisolat/myseprotein (mjölk), mjölkchoklad (minst 35% kakao, sojalecitin), glukossirap, fruktossirap, proteinkrisp (vassleprotein/myseprotein, rismjöl, emulgeringsmedel sojalecitin), överdrag (socker, vegetabiliskt fett, avfettad kakao (10-12% kakaosmör), skummjölkspulver, emulgeringsmedel sojalecitin, arom), mjölkprotein, äggviteprotein, aromer, emulgeringsmedel sojalecitin. Kan innehålla spår av soja.
Näringsvärde per 100 g
energi: 1650,00 kJ
energi: 390,00 kcal
fett: 10,00 g
- varav mättat fett: 7,00 g
kolhydrat: 43,00 g
- varav sockerarter: 35,00 g
fiber: 0,50 g
protein: 34,00 g
motsvarande salt: 0,36 g


  • Produktfakta
EAN:
7350006711787

Varumärke:

Kategori:

Förpackningsstorlek:
55g

Allergener:
Ägg, Mjölk, Sojabönor.

Andra köpte även: