Populära länkar


Varumärken

Alla varumärken

Kategorier

Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts till i din varukorg.

Rawpowder Spirulinapulver 200 g

 90 st i lager
 Skickas från oss nästa arbetsdag
 Gratis fraktalternativ
125 kr
Jämförpris: 625 kr/kg
Köp Rawpowder Spirulinapulver 200 g

Köp & prenumerera

För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på "KÖP"-knappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.

Ingen prenumeration
Varje månad
Varannan månad
Varje kvartal
  • Beskrivning
  • Innehåll

Rawpowder Spirulinapulver är blågröna mikroalger som innehåller över hundra näringsämnen bl.a. 18 aminosyror, 16 olika mineraler, spårämnen och 13 olika vitaminer. Spirulina har uppskattats i flera asiatiska kulturer i århundraden och modern forskning har hittat att spirulina har ett stort näringsvärde. Japans regering klassificerar Spirulina som ett funktionellt livsmedel i sin egen rätt.

Spirulina är egentligen namnet på Arthrospira Platensis och Arthrospira Maxima, vilka är stammar av spiralformade alger som trivs i subtropiska och tropiska vatten. Spirulina kallas för blå-gröna alger på grund av att det innehåller klorofyll och fykocyanin. 

Ta drygt 1 tesked Rawpowder Spirulinapulver blandat med vatten 1 till 2 gånger dagligen, ungefär 30 minuter innan måltider. Rawpowder rekommenderar att börja med halva doseringen de första 2 veckorna för att minimera sidoeffekterna av avgiftningen. 

Rawpowder Spirulinapulver ska inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Kontakta läkare innan du använder produkten om du är under medicinsk behandling, gravid eller ammande. Om du upplever biverkningar ta ett uppehåll och konsultera din läkare. Rawpowder Spirulinapulver är lämplig för vegetarianer och veganer.

Ekologiskt Spirulinapulver.
Visa alla produkter från Rawpowder
  • Produktfakta
EAN:
7340135202072

Varumärke:

Egenskaper:

Förpackningsstorlek:
200 g

Allergener:
Information saknas