PLOG Norrlandsbär 100 g
UTGÅTT
Skickas från oss idag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
PLOG Norrlandsbär är ett pulver gjort på tre lappländska bär: vilda blåbär & lingon och svarta vinbär. Blåbär innehåller fibrer och antioxidanten antocyanin. Lingon innehåller tanniner och antioxidanten resveratrol. Svarta vinbär är en källa till C-vitamin och antioxidanttypen flavonoider. Norra delen av vårt land får många soltimmar på sommaren vilket gör bären som växer där extra näringsrika. PLOG:s pulver "Norrlandsbär" tillverkas av hela bär (dvs både skal, fruktkött och frön) som varsamt torkats i en temperatur under 42 grader för att bevara näringsämnena i bären.
Bärpulvret kan användas i smoothies, juicer, i din yoghurt, när du bakar och lagar mat mm. Använd 1-3 tsk dagligen - eller önskad mängd - för smaksättning. (1 tsk pulver motsvarar 30 blåbär, 30 lingon och 10 svarta vinbär.)
PLOG:s bärpulver är gjort på helt obehandlade bär från Sverige - inget annat. Innehållet i förpackningen motsvarar 1600 blåbär, 1600 lingon och 600 svarta vinbär. Njut av de goda smakerna från Norrland!
Användning
1-3 teskedar dagligen. Förvaras torrt i rumstemperatur i sluten påse. Undvik direkt solljus.
Innehåll
Innehåll: 100% svenska bär. Vilda blåbär 40% (Vaccinium myrtillus), vilda lingon 40% (Vaccinium vitisidaea) och svarta vinbär 20% (Ribes nigrum).
Näringsvärde per 100 g: Energi: 292 Kcal / 1220 KJ Fett: 4,0 g Varav mättade fettsyror: 0,6 g Kolhydrater: 39,2 g varav sockerarter: 26,4 g Fibrer: 34,9 g Protein: 7,2 g Salt: <0,05 g
Betyg
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Frågor & svar
Inget här nu
Produktfakta
Prishistorik
till i din varukorg.