MixWell Ljust gluten- och laktosfritt basmjöl 1 kg
UTGÅTT
Beskrivning
Mixwells ljusa laktosfria basmjöl är en basprodukt som kan användas i både bakning och matlagning.
Använd enkelt enligt recept på påsen för att baka ett klassiskt formbröd. Det gluten- och laktosfria basmjölet kan användas både till matbröd och fikabröd, och fungerar både som löst flytande smet och som en fastare deg. Tillsätt till exempel lite psylliumhusk så får du en deg som kan knådas och bakas ut för hand.
Dosering & användning
Varierar beroende på användningsområde. För brödbakning: Blanda 500g mix med 4 dl ljummet vatten, 25g jäst,, 1 tsk salt 30 g matolja. Mixa tills slät (5 min) häll i en smord form 1,5l. Jäs i ca 30 minuter. Baka vid 200°C i nedre delen av ugnen i ca 20-30 minuter.
Innehåll
Glutenfri VETESTÄRKELSE (max 20mg gluten/kg), dextros, tapiokastärkelse, förtjockningsmedel (E412), arom.
Näringsvärde per 100 g: Energi 1450kJ/350kcal Fett <0,5g -varav mättat <0,1 g Kolhydrater 86g -varav socker 10g - laktos <0,01g Fiber 1,6g Protein <0,5g Salt <0,01g
Näringsdeklaration
Näringsvärde per 100 g
energi: | 350,00 kcal | |
energi: | 1450,00 kJ | |
fett: | < 0,50 g | |
- varav mättat fett: | < 0,10 g | |
kolhydrat: | 86,00 g | |
- varav sockerarter: | 10,00 g | |
salt: | < 0,01 g | |
protein: | < 0,50 g |
Betyg
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Produktfakta
Prishistorik

till i din varukorg.