Missa inte aktuella kampanjer eller goda nyheter | Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Klicka HÄR >

Populära länkar


Varumärken

Alla varumärken

Kategorier

Produkten har lagts
till i din varukorg.
Produkten har lagts
till i din varukorg.

Blomkålsnuggets

Underbart goda och krispiga blomkålsbuketter som panerats i kokoschips!

Veganska och glutenfria "blomkålsnuggets" som är lätta att göra. Gott krispiga på utsidan och mjukt goda på insidan. Dippa dem i chilimayo eller servera dem tillsammans med en krispig sallad!

Ingredienser

0,5 st blomkålshuvuden

Smet

1 dl kikärtsmjöl

1 dl vatten

1 msk Neutral Kokosolja

0,5 tsk Himalayan Crystal Salt

Naturella Kokoschips till panering

Vegan Chili Mayo till servering

Gör såhär

Sätt ugnen på 175 grader.

Dela blomkålen i små buketter och lägg ner i kokande vatten. Låt koka i 3-4 minuter. De ska vara lätt genomkokta. Häll av det kokande vattnet och spola hastigt med kallt vatten. Låt rinna av på papper eller en ren handduk.

Blanda samman alla ingredienser till smeten. Doppa blomkålsbuketterna i smeten och rulla sedan i kokoschipsen. Lägg buketterna på en bakplåtsklädd plåt och grädda i ugnen i ca. 15 minuter eller tills de fåt fin gyllenbrun färg.

Ät direkt och servera tillsammans med chilimayo.