Biori Glutenfri Multikornpasta Fusilli 250 g
UTGÅTT
Beskrivning
Biori Ekologisk Glutenfri Multikornpasta Fusilli är en klassisk skruvpasta gjord på majs, ris, bovete och quinoa.
Formen är uppskattad av alla och passar till en mängd rätter, till en god tomatsås, i soppa, till pastasallad. En riktig klassiker och dessutom är denna pasta från Biori både ekologisk och glutenfri.
Biori Ekologisk Glutenfri Multikornpasta Fusilli är perfekt i ett hem där någon är glutenintolerant, men andra inte är det eftersom smaken uppskattas av alla.
Biori utlovar att inget gluten kommer i närheten av deras fabrik i Apulien i södra Italien tack vare deras mycket försiktiga process.
Dosering & användning
Koktid: 6 minuter. Koktiden gäller al dente, man kan lägga på någon minut eller två om man vill ha sin pasta mer genomkokt.
Innehåll
Majs, ris, bovete, quinoa. Näringsinnehåll per 100g Energi: 351 kcal Fett: 1,6g varav mättat 0,3g Kolhydrater: 75g varav socker 0,7g Fibrer: 2,5g Protein: 7,8g Salt: 0g Ursprungsland: Italien Förvaring: Rumstemperatur Hållbarhet: 3 år
Betyg
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Produktfakta
Pasta & Ris > Pasta
Pasta & Ris > Pasta > Glutenfri Pasta
Prishistorik

till i din varukorg.