Biori Glutenfri Bovetepasta Torteglioni 250 g
UTGÅTT
Beskrivning
Biori Ekologisk Glutenfri Bovetepasta Torteglioni har snabbt blivit en favorit och är en spännande och god pasta.
Bovete är en växt som är nära släkt med bl.a. rabarber. Man använder växtens frukter till att göra mjöl och trots namnet så är detta inget sädesslag, men användningen påminner om vetets. Bovetet har gamla anor i Asien och mongolerna tog med det till Europa. Även bl.a. japanska Sobanudlar är gjorda på bovete. Eftersom bovete kan användas som ett alternativ till mjöl, men saknar gluten är det bra till produkter för de som är glutenintoleranta och inte minst pasta.
Tack vare dess egenskaper är Biori glutenfri bovetepasta Torteglioni en god glutenfri pasta som även är ekologisk.
Om du bor i ett hushåll där inte alla är glutenintoleranta kan detta verkligen vara en pasta värd att prova, eftersom smaken uppskattas av många.
Användning
Koktid: 7 minuter. Koktiden gäller al dente, man kan lägga på någon minut eller två om man vill ha sin pasta mer genomkokt.
Innehåll
Innehåll: 100% bovetemjöl Näringsinnehåll Per 100 g Energi: 347 kcal Fett: 2,9 g varav mättat 0,7 g Kolhydrater: 67 g varav socker 0,9 g Fibrer: 4,5 g Protein: 11 g Salt 0 g Magnesium 168 mg Ursprungsland: Italien Förvaring: rumstemperatur Hållbarhet: 3 år
Betyg
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Frågor & svar
Inget här nu
Produktfakta
Pasta & Ris > Pasta
Pasta & Ris > Pasta > Glutenfri Pasta
Prishistorik

till i din varukorg.