Populära länkar


Varumärken

Alla varumärken

Kategorier

Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts till i din varukorg.

Fiberbröd glutenfri 250 g

 14 st i lager
 Skickas från oss idag
 Gratis fraktalternativ
55 kr
Jämförpris: 220 kr/kg
Köp Fiberbröd glutenfri 250 g

Köp & prenumerera

För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på "KÖP"-knappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.

Ingen prenumeration
Varje månad
Varannan månad
Varje kvartal
  • Beskrivning
  • Dosering & användning
  • Innehåll
Med Brödmix LCHF från Funksjonell Mat bakar du lätt ditt eget lågkolhydratsbröd som är fritt från gluten, mjölk och jäst. Brödet har ett högt fiberinnehåll och håller dig mätt länge. En skiva av brödet innehåller 1 gram kolhydrater och 58 kalorier, men hela 8,5 gram kostfiber.
 
Brödmixen blandas med vatten och gräddas i ugn i 60-70 minuter.
 
Förpackningen ger ett bröd.
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Tillsätt påsens innehåll i en skål och blanda med 3 dl vatten.
- Blanda väl och häll i degen i en brödform.
- Grädda i ca. 60- 70 minuter (beroende på ugn och önskad krispighet) på nedersta gallret. Ta ut brödet ur formen och låt svalna utan att täcka över det.

Förvara brödet i en påse i kylskåpet.
Ingredienser: Frön och kärnor (psyllium, solros, sesam, pumpa, lin), fiber (från sockerbetor och ärter, FiberFin resistent majsstärkelse), heläggpulver, ärtprotein, sötningsmedel Sukrin (erytritol), bakpulver (E450, E500), mineralsalt (natriumklorid och kaliumklorid).
 

Näringsinnehåll i fäDRIgt bröd

Per 100 g

Per 40 g skiva

Energi

605 kJ

242 kJ

 

145 kcal

58 kcal

Protein

8,7 g

3,5 g

Kolhydrater

2,5 g

1,0 g

Fett

8,4 g

3,4 g

- varav mättat fett

1,4 g

0,5 g

Kostfiber

21,2 g

8,5 g

Natrium

0,4 g

0,2 g

 


  • Produktfakta
EAN:
7090017540609

Förpackningsstorlek:
250 g

Allergener:
Information saknas