UTGÅTT
Beskrivning
Santa Maria Vitpeppar har en fyllig och varm hetta som passar till fisk, skaldjur och ljust kött.
Santa Maria Vitpeppar framställs av kärnan i helt mogna bär från pepparväxten Piper Nigrum. Bären packas i säckar som sänks ner i rinnande vattendrag. Efter en till två veckor har fruktköttet lösts upp och kärnorna läggs på tork. Den ljusa färgen kommer ifrån att kärnorna bleks under torkningen.
Ingredienser: Vitpeppar. Näringsvärden: per 100 Gram energi 1185 kJ energi 283 kcal fett 2.10 g - varav mättat fett 0.60 g kolhydrat 42 g - varav sockerarter 0 g protein 10 g salt 0 g fiber 26 g
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
till i din varukorg.